Jumaat, 22 April 2011

Perfume Giveaway!!





hi semua, as-salam...
sempena menyambut tahun ke-3 sy b'blog walau tak slalu menulis(pixca & lyric jer lebih!), sy bermurah hati la nk wat giveaway2 nie... hoho

act, adew kisah di sebalik, sy t'beli benda ni, ingt nk bg kat bro sy(kantoi klu die bace!hehe). alih2, pikir2, x jadi la (da lari niat!). so, here it is!

syarat? oho, x susah, sbb sy pon x suka klu syarat byk2 nie. so, ini sgt2 simple.
juz bg komen kat bawah knapa korang nak perfume ni? utk sape? sbb ape? tu je. sertakan e-mel skali la, so klu korang menang, sy leh contact, okeh. ~_^

k, adiah die satu jer, Perfume Hollywood Playboy mcm kat gambo... so, naseblaa... due date pnyertaan 30 april 2011 okay kan? k, slamat b'try!


for international entry >>>>> comment on why u want this perfume@to whom u wanna give this perfume? please leave ur e-mail. due date: april 30, 2011. ~_^

15 ulasan:

diana berkata...

saya nak perfume ni utk bagi dekat ayah saya.

mia.nia berkata...

i want this for my bestfriend for his birthday! =)

mis.nia9@gmail.com

Tanpa Nama berkata...

sy mahu kasi playboy ni tuk kawan sy (syah klang)

Filza Zaini berkata...

accepted! jgn lupa e-mel ya kwn2. ~_^

Razia berkata...

i want to give this perfume to my boyfriend for his burfday.

Hajarul Falenna berkata...

aku nak jer perfume playboy ni asal ko bagi.sebab nak bagi kat scandal aku. tapi sebab jenama dia playboy, aku tak nak lah bagi dia nanti dia bertambah playboy.cukup lah aku bagi kat abang ipar aku yang tersayang sebab dia banyak ubah nasib kitorang sekeluarga..terima kasih..

cik fafa aka tunang ko aka bes fren ko yang tamak haloba.

emel saya yer cik filza:hajarulfalenna@hotmail.co.uk

aku benci ko.haha

♥ cik aida ♥ berkata...

kalau saya dapat,saya nak bagi perfume nie dekat my BF..dah lama kiteorang xjumpa,coz dia further study jauh dari saya...contact pun just melalui video call...kesian kat dia setiap kali nak exam,mulalah nak balik jumpa saya..he's the one yg dpat buadkan saya hepy n berjaya..if ditakdirkan xbersama lagi...he's the one yg saya anggap sebagai best among the best friend dalam dunia nie..saya nak kasi hadiah kat dia...tapi xpndai memilih stuff for guys nie.. ^_^ i want it damly lolz.. ^_^ peace no war!!!

Filza Zaini berkata...

trimas razia, babe na, cik aida... ;)

Tanpa Nama berkata...

T_T xsei wi ko ak ko? T_T


-ah-

Filza Zaini berkata...

haha, maaf mek ah, lmbt lg nk ju'po, hehe... :P

Filza Zaini berkata...

k, dgn ini, perfume giveaway ni ditutup, tens pd sapa2 yg join, yg menang, taniah! yg x menang, cuba lagi di giveaway2 laen.

n, pemenang dia, cik aida!!
taniah... ~_^

♥ cik aida ♥ berkata...

momoiro.aida93@gmail.com nie email aida...

♥ cik aida ♥ berkata...

alamat at
aida nasuha binti zaini
kampung bukit keruing,sungai kerak,21600 marang,terengganu

Filza Zaini berkata...

ok, noted! ;)

fateen berkata...

saye na untuk hadiah besday housemate saye name chico..